Burgundijas liellopa sautējums

Pats sarežģītākais šajā receptē ir – atrast laiku. Šim meistardarbam jāvelta vismaz piecas, sešas stundas. Toties rezultāts – ak!!!
Gaļas ēdieni
10. jūlijs

Drukāt

Saglabāt

Burgundijas liellopu sautējums recepte
Sarežģītība
Augsta
Personas
4
Izmaksas
Augstas
1 vērtējums
5/5

 Klasiski Burgundijas liellopam pie sāniem piederas vai nu garie, plakanie tagliatelle makaroni, vai arī krāsnī cepti kartupelīši ar rozmarīnu vai timiānu. Lieliski garšo arī gaisīgs kartupeļu biezenis ar sviestu un pētersīļiem.

Lasi citur

1 komentārs

IlzeZa
Maniem viesiem ļoti garšoja. Par cik gatavoju 1.5 porciju no dotā, tad cepu dziļajā cepešpannā un pārklāju ar dubulto folliju. Nākamreiz varbūt es liktu tuč, tuč mazāk sarkanvīna un pilnīgi noteikti ieteiktu kopā ar svaigajiem tagliatelle. Kopā garšoja lieliski.

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs