Cepts lasis ar pomelo un avokado

Zivju ēdieni
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
12. februāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Lasis ar pomelo
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Lasis ar pomelo
Pagatavojot šo ēdienu saviem mājiniekiem vai viesiem, pasniegšanu padari interesantāku – paziņojot, ka latviešu valodā pomelo dēvē arī par pampelmūzi.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+