• burrata ar brusketu draudzējās

    Itālijas virtuve
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    11. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kā burrata ar brusketu draudzējās
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Kā burrata ar brusketu draudzējās
    Itālijas Apūlijas reģionā radītā burrata ir patīkams pārsteigums. Tās apvalks veidots no bifeļmātes piena mocarellas, bet sviestaini krēmīgo pildījumu sauc stracciatella. Tas ir neticami maigs un gaisīgs. Brusketas gan pagatavojam paši. Un pieveram acis, baudot brokastis vai uzkodu pie vīna un sapņojot, ka esam itālijā!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    10m

    Lūk, burrata un brusketa sāk draudzēties, bet mēs – baudīt vieglu maltīti!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē