burrata ar brusketu draudzējās

Itālijas virtuve
Ievas Virtuve
11. aprīlis
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Kā burrata ar brusketu draudzējās
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Kā burrata ar brusketu draudzējās
Itālijas Apūlijas reģionā radītā burrata ir patīkams pārsteigums. Tās apvalks veidots no bifeļmātes piena mocarellas, bet sviestaini krēmīgo pildījumu sauc stracciatella. Tas ir neticami maigs un gaisīgs. Brusketas gan pagatavojam paši. Un pieveram acis, baudot brokastis vai uzkodu pie vīna un sapņojot, ka esam itālijā!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
10m

Lūk, burrata un brusketa sāk draudzēties, bet mēs – baudīt vieglu maltīti!

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+