Kā burrata ar brusketu draudzējās

Itālijas Apūlijas reģionā radītā burrata ir patīkams pārsteigums. Tās apvalks veidots no bifeļmātes piena mocarellas, bet sviestaini krēmīgo pildījumu sauc stracciatella. Brusketas gan pagatavojam paši. Un esam itālijā!
Itālijas virtuve
25. marts

Drukāt

Saglabāt

Kā burrata ar brusketu draudzējās recepte
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas

Lūk, burrata un brusketa sāk draudzēties, bet mēs – baudīt vieglu maltīti!

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs