• FOTORECEPTE: Siļķu salāti ar dārzeņiem ungāru gaumē

    Zivju ēdieni
    Daina Lapiņa
    26. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Siļķu salāti ungāru gaumē
    Foto: Gvido Kajons
    Siļķu salāti ungāru gaumē
    Ja gribas ko pikantu dūšas piesiešanai, nekas nav labāks par šiem salātiem. Pašu gatavoti noteikti būs labāki par veikalā pirktiem!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    1 vērtējums
    5/5

    Sīpolu sasmalcina, pārlej 2/3 glāzes ūdens, pievieno visas marinādei paredzētās garšvielas, sāli un cukuru pēc garšas, pielej etiķi un uz lēnas uguns vāra apmēram 5 minūtes – līdz sīpoli kļūst it kā caurspīdīgi. Atdzesē, izņem no marinādes krustnagliņas un laurlapu.

    Bieti sagriež kubiciņos, siļķes fileju – gabaliņos.

    Atdzesēto marinādi ar sīpoliem pārlej siļķes gabaliņiem un bietēm. Līdz nākamajai dienai atstāj iemarinēties.

    Papriku krāsnī vai uz grila apgrozot apcep mīkstu, nomizo, sagriež strēmelēs. Gurķi sagriež mazos gabaliņos. Izņem no marinādes sīpolus, siļķi un bietes, pievieno paprikas strēmeles.

    Pannā uzkarsē eļļu ar tomātu pastu, pielej tik daudz ūdens, lai masa būtu tomātu mērces biezumā. Pēc garšas pievieno sāli, cukuru un etiķi, pārkaisa čili. Atdzesē.

    Mērci pārlej marinētajiem produktiem un iecilā tajos. Uz dažām stundām noliek aukstumā, lai ievelkas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē