FOTORECEPTE: Meksikāņu sautējums Chili con carne

Fotorecepte
12. oktobris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Meksikāņu sautējums Chili con carne
Leģendas vēsta, ka šis sautējums dod spēku, izturību, labu atmiņu un asu prātu.
Sarežģītība
Zema
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
50m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
1st 20m
4 vērtējumi
5/5

 

Nēm vērā!

  • Sautējumu vari papil­dināt ar papriku vai burkāniem.
  • Jo lielāks katls un vairāk produktu, jo ilgāks gatavošanas laiks.
  • Nepievieno gaļu, un iegūsi veģetāro versiju chili sin carne (čili bez gaļas)
  • Ja pievienosi vairāk tomātu, iegūsi pikantu biezzupu.
  • Vasarā tomātus savā sulā aizstāj ar svaigiem.
  • Pamēģini pirms pasniegšanas sautējumam pārbērt labi kūstošu sieru. Iegūsi jaunu garšas niansi!

 

Pagatavo gvakamoli!

  1. Ņem gatavus avokado, laimu, ķiplokus, tomātu, koriandru, sāli, piparus!
  2. Galvenais spēlētājs ir avokado, kuram garšas proporcijas katrs veido pēc savām sajūtām.
  3. Avokado sablendē vai saspaidi piestā, pievieno laima sulu, ķiplokus, koriandru, sāli, piparus un sīki sagrieztus tomātus.
  4. Visu samaisi!
  5. Asumam vari pievienot halapenjo piparus.

! Ja bļodā ieliksi avokado kauliņu, tas par pāris stundām aizkavēs gvakamoles sabrūnēšanu!

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs