FOTORECEPTE: Meksikāņu sautējums Chili con carne

Fotorecepte
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
15. jūnijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Meksikāņu sautējums Chili con carne
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Meksikāņu sautējums Chili con carne
Leģendas vēsta, ka šis sautējums dod spēku, izturību, labu atmiņu un asu prātu.
Sarežģītība
Zema
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
50m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
1st 20m
7 vērtējumi
5/5

 

Ņem vērā!

  • Sautējumu vari papil­dināt ar papriku vai burkāniem.
  • Jo lielāks katls un vairāk produktu, jo ilgāks gatavošanas laiks.
  • Nepievieno gaļu, un iegūsi veģetāro versiju chili sin carne (čili bez gaļas)
  • Ja pievienosi vairāk tomātu, iegūsi pikantu biezzupu.
  • Vasarā tomātus savā sulā aizstāj ar svaigiem.
  • Pamēģini pirms pasniegšanas sautējumam pārbērt labi kūstošu sieru. Iegūsi jaunu garšas niansi!

Pagatavo gvakamoli!

  1. Ņem gatavus avokado, laimu, ķiplokus, tomātu, koriandru, sāli, piparus!
  2. Galvenais spēlētājs ir avokado, kuram garšas proporcijas katrs veido pēc savām sajūtām.
  3. Avokado sablendē vai saspaidi piestā, pievieno laima sulu, ķiplokus, koriandru, sāli, piparus un sīki sagrieztus tomātus.
  4. Visu samaisi!
  5. Asumam vari pievienot halapenjo piparus.

! Ja bļodā ieliksi avokado kauliņu, tas par pāris stundām aizkavēs gvakamoles sabrūnēšanu!

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+