Biezpiena un Parmas siera klimpas

Biezpiena ēdieni
1. marts, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Biezpiena un Parmas siera klimpas
Itāliski, protams, tos sauc gnocchi, latviski – ņoki. Izrunājot šo vārdu, ir sajūta, it kā tu košļātu klimpu: ņok, ņok! Garšīga skaņa. Un garšīgas klimpiņas, gatavotas no biezpiena un Parmas siera. Pārlietas ar ātro, mazliet viltoto pesto mērci, tās ir vairāk nekā jaukas.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
3
Izmaksas
Vidējas

Šo ātro, viltoto pesto var sapildīt ieeļļotos ledus trauciņos un sasaldēt. Ziemā, kad vien vēlēsieties, jūs tos iebērsiet pannā, uz lēnas uguns atkausēsiet un uzsildīsiet, un jums būs svaiga, vasarīga un supersmaržīga spageti mērce!

Lasi citur

 

 

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs