Biezpiena un Parmas siera klimpas

Biezpiena ēdieni
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
11. jūlijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Biezpiena un Parmas siera klimpas
Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Biezpiena un Parmas siera klimpas
Itāliski, protams, tos sauc gnocchi, latviski – ņoki. Izrunājot šo vārdu, ir sajūta, it kā tu košļātu klimpu: ņok, ņok! Garšīga skaņa. Un garšīgas klimpiņas, gatavotas no biezpiena un Parmas siera. Pārlietas ar ātro, mazliet viltoto pesto mērci, tās ir vairāk nekā jaukas.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
3
Izmaksas
Vidējas

 

Šo ātro, viltoto pesto var sapildīt ieeļļotos ledus trauciņos un sasaldēt. Ziemā, kad vien vēlēsieties, jūs tos iebērsiet pannā, uz lēnas uguns atkausēsiet un uzsildīsiet, un jums būs svaiga, vasarīga un supersmaržīga spageti mērce!

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+