Itāliski, protams, tos sauc gnocchi, latviski – ņoki. Izrunājot šo vārdu, ir sajūta, it kā tu košļātu klimpu: ņok, ņok! Garšīga skaņa. Un garšīgas klimpiņas, gatavotas no biezpiena un Parmas siera. Pārlietas ar ātro, mazliet viltoto pesto mērci, tās ir vairāk nekā jaukas.
Šo ātro, viltoto pesto var sapildīt ieeļļotos ledus trauciņos un sasaldēt. Ziemā, kad vien vēlēsieties, jūs tos iebērsiet pannā, uz lēnas uguns atkausēsiet un uzsildīsiet, un jums būs svaiga, vasarīga un supersmaržīga spageti mērce!
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!