• Šobrīd

    weather img

    Rīga +3°C Mākoņains, D/DR vējš, 7.2 m/s

    Biezpiena un Parmas siera klimpas

    Biezpiena ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    11. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Biezpiena un Parmas siera klimpas
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Biezpiena un Parmas siera klimpas
    Itāliski, protams, tos sauc gnocchi, latviski – ņoki. Izrunājot šo vārdu, ir sajūta, it kā tu košļātu klimpu: ņok, ņok! Garšīga skaņa. Un garšīgas klimpiņas, gatavotas no biezpiena un Parmas siera. Pārlietas ar ātro, mazliet viltoto pesto mērci, tās ir vairāk nekā jaukas.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    3
    Izmaksas
    Vidējas

     

    Šo ātro, viltoto pesto var sapildīt ieeļļotos ledus trauciņos un sasaldēt. Ziemā, kad vien vēlēsieties, jūs tos iebērsiet pannā, uz lēnas uguns atkausēsiet un uzsildīsiet, un jums būs svaiga, vasarīga un supersmaržīga spageti mērce!

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+