Karaliskā Gurjeva putra FOTORECEPTE

Fotoreceptes
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
11. novembris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Karaliskā Gurjeva putra
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Karaliskā Gurjeva putra
Šī, par Krievijas brīnumu dēvētā putra, kas izskatās pēc kūkas, ir tiešām īpaša un izceļas starp citām putrām.
Sarežģītība
Augsta
Personas
3
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
2st 10m
3 vērtējumi
5/5

No dotā daudzuma var izcept trīs 11 cm diametra trauciņus.

Noderīgi:

  •  Riekstus un augļus var iemaisīt mannas un olu masā, tad starp kārtām jāliek konservēti persiki un piena plēvītes.
  • Var izcept pavisam vienkāršu putru – tikai manna, olas un cukurs – un uzsvaru likt uz piedevām, ko pasniedz klāt.
  • Mannu var aizstāt ar prosu, polentu, rīsiem un citiem graudaugiem.
  • Putru var cept vienā lielā karstumizturīgā traukā, kēksa formā vai pannā. Tad putru pasniedz, sagrieztu gabaliņos.
  • Pēc izvēles var papildināt olu masu ar citrusu miziņām, vaniļu un citām piedevām.
  • Krējuma plēves nosmelšanu var apiet un aizstāt ar kādu treknu krēmsieru.
  • Putru pasniedz gan siltu, gan aukstu.

Lasi citur

 

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+