• Šobrīd

    weather img

    Rīga +7°C Migla, DA vējš, 1.54 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Kārumnieka šokolādes pankūkas ar pašgatavotu šokolādes mērci

    Virtuves blogi
    21. decembris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Šokolādes pankūkas
    Foto: santa_receptes_import
    Šokolādes pankūkas

    Labrīt!

    Un sveiciens visiem šajā vēsajā piektdienas rītā!


    Labākam darba nedēļas noslēgumam vēlos piedāvāt traki gardu un ekstra šokolādīgu pankūku recepti, lai dienās, kad prātā domas tikai par kaut ko īpaši saldu un gardu, kāroto varētu pagatavot pats, neiztērējot ne daudz naudas, nedz arī daudz laika.
    Pagatavot šīs pankūkas ir patiešām vienkārši. Turklāt visas sastāvdaļas ir tādas, kas praktiski vienmēr atrodamas katrā mājā. :)

     

    šoko

     

    KAS BŪS NEPIECIEŠAMS?

    • 300g milti
    • 150g cukurs
    • Šķipsna sāls
    • 65g kakao
    • 60g eļļa
    • 330g sojas piens
    • 150g ūdens
    P.S. Var arī izmantot vai nu tikai sojas pienu, vai nu tikai ūdeni. Taču ar pienu ir garšīgāk. :) Galvenais neizjaukt šķidruma un sauso sastāvdaļu proporcijas.
     

     

    PAGATAVOŠANA:

    1. Palielā bļodā ieber miltus, cukuru, sāls šķipsnu un kakao. Visu kārtīgi samaisi.
    2. Pēc tam klāt pielej eļļu un sojas pienu. Kārtīgi samaisi, iegūstot ļoti biezu konsistenci.
    3. Pēc tam pakāpeniski lej klāt ūdeni, lai iegūtu šķidrāku un viendabīgu masu. 
    4. Kad viss sajaukts, cep uz sakarsētas pannas (ja nav pret piedeguma panna, iespējams, ka vajadzēs ar nelielu daudzumu eļļas apslacīt pannu). No katras puses tik, lai viegli apmest uz otru pusi. :)
     
     
    Es šīs pasniedzu ar šokolādes mērci, kuru pagatavot ir tik ātri un vienkārši, ka pat mazajam virtuves palīgam nebūtu sarežģījumu. :)

     

    Kas nepieciešams:

    • 20g kakao
    • Sāls šķipsna
    • 30–35g cukurs
    • 50g kokoseļļa

     

    PAGATAVOŠANA:

    1. Visas sastāvdaļas ieliek bļodiņā.
    2. Bļodiņu liek mikroviļņu krāsnī. Un karsē, līdz kokosa eļļa pilnībā izkususi.
    3. Kārtīgi samaisa. Un pārlej pāri pankūkām.
     
    Vēl var pārbērt sadrupinātus oreo cepumus :)
     
    Pēc testētāju atsauksmēm- vēl labāk garšo, kad atdzisušas, aukstas… ar pārlieto šokolādes mērci.
     
     
    Ja pagatavo šo vai kādu citu no manām receptēm, lūdzu, atsūti man atsauksmi, pastāstot, kā tev garšoja, kas izdevās, kas neizdevās, uz manu instagram.com/beth_vegan_bakery kontu, lai turpmāk receptes varētu veidot jums vēl tīkamākas!
     
    Labu apetīti vēlot,
    Elizabete Marta

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+