Čahohbili

Gruzijas virtuve
Kristīne Vilīte
Kristīne Vilīte
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
27. jūlijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Čahohbili
Foto: Andrejs Nikiforovs
Čahohbili
Gards sveiciens no Gruzijas!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
1st
Kopējais laiks
1st 20m
12 vērtējumi
5/5

 

Noderīgi:

  1. Oriģinālā recepte ir ar fazānu, bet droši var gatavot no vistas, tītara, jēra vai liellopa gaļas.
  2. Čahohbili pasniedz ar kādu Kaukāza reģiona maizi – hačapuri, shoti un citām.
  3. Ja kādam ir iebildumi pret kinzu, tad to var aizstāt ar pētersīļiem vai citiem sev tīkamiem garšaugiem. Garšaugus var arī nepievienot, bet tad sautējums būs garlaicīgs.
  4. Tomātus var aizstāt ar tomātiem savā sulā.
  5. Ja gribas pikantāku sautējumu, tad vairāk pievieno čili un ķiplokus.
  6. Sviestu var aizstāt ar olīveļļu.
  7. Sasaldē garšaugus – tie noderēs, kad kaut ko no gruzīnu virtuves gribēsi pagatavot ziemā!

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+