Paprikas grilēšana

Piedevas
1. novembris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Paprikas grilēšana recepte
Paprikas grilēšana recepte
Uzzini, kā to izmantot un kā meistarīgi novilkt paprikai piedegušo ādiņu.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti

Uz gāzes liesmas

Cepeškrāsnī

  1. Papriku gareniski pārgriež uz pusēm vai vairākās daļās, izgriež kātu, izņem sēklas un ar miziņu uz augšu novieto cepampannā.
  2. To liek krāsnī augšējā plauktā un lielā karstumā cep, līdz paprikas miziņa kļūst melna un grubuļaina, apmēram 15 minūtes.
  3. Grilētās paprikas steidzīgi pārceļ bļodā, ko pārvelk ar polietilēna maisiņu.
  4. Tā atstāj uz 10 minūtēm, lai miziņa vieglāk nolobītos.
  5. Miziņas ar pirkstiem viegli noplēš.

 

Varianti grilētas paprikas izmantošanai

  • PĀRKLĀT. Ar sagrieztu papriku var pārklāt picu, burgeru, tako, hotdogu garšas bagātināšanai.
  • PIEVIENOT. To var pievienot pastai, salātiem vai citiem grilētiem dārzeņiem.
  • SABLENDĒT. Papriku var sablendēt un pievienot zupām un mērcēm.
  • PILDĪT. No tām var gatavot pildījumu dārzeņiem, burgeriem, gaļai un vistai.
  • PASNIEGT kopā ar olīvām, krekeriem, sieriem, gaļu.

Uz āra grila papriku vari gatavot gan līdzīgi kā uz gāzes liesmas, gan kā cepeškrāsnī – kā labāk tīk.

 

 

 

 

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

Klubs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

AutoBild.lv

Māja un Dārzs

Dārzs

Santa+