• Saldētu picu vakariņās? Un kādēļ ne?

    Saldēti produkti
    Santa.lv
    Santa.lv
    1. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Vakarā, kad gribas ģimeni palutināt ar gardu picu, augstas kvalitātes sasaldēts produkts patiesībā ir visprātīgākā izvēle. Jo tā būs pica, kas gatavota no izejvielām, kuras pirms sasaldēšanas ir bijušas vislabākajā kondīcijā.

    Mēs visi zinām, ka ogas un augļus, kas ievākti sezonas pilnbriedā, lai noglabātu vēlākam, vislabāk ir sasaldēt, jo tā tie saglabā visvairāk vitamīnu un vērtīgo vielu, nevis vārīt ar cukuru vai konservantiem. Bet kādēļ pret citiem saldētajiem pārtikas produktiem joprojām izturamies ar aizdomām? Jo šī patiesība attiecas uz visiem saldētajiem produktiem, ja vien tie gatavoti no kvalitatīvām izejvielām.

    Vakarā, kad gribas ģimeni palutināt ar gardu picu, augstas kvalitātes sasaldēts produkts patiesībā ir visprātīgākā izvēle. Jo tā būs pica, kas gatavota no izejvielām, kuras pirms sasaldēšanas ir bijušas vislabākajā kondīcijā – vissvaigākie un gatavākie dārzeņi, labs siers un gaļa vai jūras veltes, ko citādāk bez konservantiem nevarētu ilgi uzglabāt. Bet te – visi šie gardumi ir sasaldēti tieši tajā brīdī, kad ir bijuši savā visizcilākajā stadijā. Turklāt bez lielas gaidīšanas un ņemšanās – atliek vien picu ieslidināt krāsnī un, kamēr tā jauki apbrūnē un sāk gardi smaržot, var uzjaukt apetīti rosinošus zaļos salātus.

    pica

    Protams, lai produkti saglabātu savas izcilās īpašības, tie ir jāsasaldē pareizi. Tāpēc augstas kvalitātes saldētās picas tiek sasaldētas strauji, īpaši zemā temperatūrā, jo tad produkta šūnās veidojas mazāki un vienmērīgāk izklāti ledus kristāli, kas atlaidinot nesabojās garšu un struktūru.

    Izvēloties Dr. Oetker Ristorante visaugstākās kvalitātes picas, jūs nekļūdīsieties. Tās vienmēr garšos kā labā itāļu restorānā, lai kur Jūs atrastos. Lieliskā pica taps dažu minūšu laikā jūsu pašu virtuvē.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē