Marinēti gurķi ātrai apēšanai

Gurķi
Daina Lapiņa
24. aprīlis, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Ātri un vienkārši pagatavojami kraukšķīgie marinētie gurķi
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti

Gurķiem nogriež galus un ar mīklas rulli parullē, lai nedaudz pašķīst un sāk suloties. Gareniski pārgriež un sagriež gabalos, uz brīdi liek caurdurī, lai notek liekā sula.

Etiķi uzkarsē līdz vārīšanai, noņem no uguns, tajā izšķīdina sāli un cukuru (abus pēc garšas var piebērt vairāk), liek iekšā sasmalcinātus ķiplokus, sinepju sēklas, piparus, sagrieztos gurķus, pārlej eļļu, izmaisa un atdzesē. Ēdami tūlīt, vismaz nedēļu var uzglabāt ledusskapī.

 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+