• Šobrīd

    weather img

    Rīga +14°C

    Vidusjūras diēta kapsulās
    Cardioace logo

    Marinēti gurķi ātrai apēšanai

    Gurķi
    Daina Lapiņa
    13. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Marinēti gurķi ātrai apēšanai
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Marinēti gurķi ātrai apēšanai
    Svaiga un viegli pikanta uzkoda – ātri un vienkārši pagatavojami kraukšķīgie marinētie gurķi.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    1 vērtējums
    5/5

    Gurķiem nogriež galus un ar mīklas rulli parullē, lai nedaudz pašķīst un sāk suloties.

    Gareniski pārgriež un sagriež gabalos, uz brīdi liek caurdurī, lai notek liekā sula.

    Etiķi uzkarsē līdz vārīšanai, noņem no uguns, tajā izšķīdina sāli un cukuru (abus pēc garšas var piebērt vairāk), liek iekšā sasmalcinātus ķiplokus, sinepju sēklas, piparus, sagrieztos gurķus, pārlej eļļu, izmaisa un atdzesē.

    Ēdami tūlīt, vismaz nedēļu var uzglabāt ledusskapī.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+