• FOTORECEPTE: Liellopa gaļas irbītes soli pa solim

    Receptes
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    21. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Liellopa gaļas irbītes
    Foto: Ieva Andersone
    Liellopa gaļas irbītes
    Irbītes ir ēdiens, kas ļoti labi iederas brīvdienu un svētku galdā. Aukstajam galdam tās sagriež ripiņās vai atstāj veselas. Tikpat labi irbītes garšo arī siltas. Turklāt tās nav treknas, jo gatavotas no liesas liellopa gaļas, tādēļ derēs arī tiem, kas uztraucas par figūru.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    5
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    2st 10m
    7 vērtējumi
    5/5

    PADOMI:

    Ja irbītes paredzētas aukstajam galdam, tās vispirms atdzesē un tad noņem diegu.

    Ja pasniedz siltas, labāk diega vietā lietot irbulīšus – būs vieglāk izņemt no karstām irbītēm.

    Irbītes var pildīt arī ar žāvētām plūmēm vai aprikozēm, kā arī marinētiem pipargurķīšiem.

    Ja gribas pavisam diētiski, speķi var nelikt, tikai tad irbītes būs diezgan pasausas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē