- Banānus nomizo un sablendē, pievienojot citrona sulu.
- Bļodā sakuļ olas ar cukuru, nepārtraucot kulšanu, pievieno kausētu sviestu un vaniļas ekstraktu, iemaisa sablendētos banānus.
- Uzmanīgi iemaisa ar sāli un cepamo pulveri sajauktus miltus.
- Maisa tikai tik daudz, lai viss ir sajaucies. Nedrīkst pārmaisīt!
- Mīklu pilda ar taukvielām ieziestā garenā kēksa veidnē, pēc patikas virsiņu var rotāt ar banāna šķēlītēm.
- Veidni liek krāsnī 180 grādu temperatūrā un cep 50 minūtes.
- Gatavību pārbauda, klaipiņa vidū iedurot koka irbulīti, – ja tas, ārā izvilkts, ir tīrs, maize gatava.
- Mazliet atļauj maizei padzesēties veidnē, tad izņem no tās.
Gardā banānu maize pret nogurumu un labam garastāvoklim
Receptes
8. septembris
Komentēt

Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Banānu maize
Pārbaudi, vai banāni tiešām mazina nogurumu un uzlabo omu – izcep šo garšīgo banānu maizi!