• Franču ābolu krēma kūka

    Plātsmaizes
    11. janvāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Franču ābolu krēma kūka recepte
    Franču ābolu krēma kūka recepte
    Krēmīgi garda ābolu kūka franču gaumē. Var ēst gan siltu, gan aukstu, klāt pasniedzot saldējumu vai putukrējumu. 
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    veidnes diametrs 24 cm
    Izmaksas
    Vidējas
    2 vērtējumi
    5/5

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē