Franču ābolu krēma kūka

Plātsmaizes
11. janvāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Franču ābolu krēma kūka recepte
Franču ābolu krēma kūka recepte
Krēmīgi garda ābolu kūka franču gaumē. Var ēst gan siltu, gan aukstu, klāt pasniedzot saldējumu vai putukrējumu. 
Sarežģītība
Vidēja
Personas
veidnes diametrs 24 cm
Izmaksas
Vidējas
2 vērtējumi
5/5

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+