Banānu un ābolu kēkss

Bez cukura
Daina Lapiņa
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
2. marts
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Banānu un ābolu kēkss
Foto: Gvido Kajons
Banānu un ābolu kēkss
Viegli pagatavojams un garšīgs! Ja vēlies nedaudz paeksperimentēt, cukura vietā izmanto dabisko saldinātāju – stēviju!
Sarežģītība
Zema
Personas
20cm kēksa veidne
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
1st
Kopējais laiks
1st 20m

 

PADOMI


● Sākumā āboliem pieber vienu nažagalu stēvijas, labi sajauc, lai izšķīst, tad pieber otru.
● Pārējai mīklai stēviju pievieno burtiski pa graudiņam – garšojot, lai iegūtu tīkamāko saldumu.

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+