Tomātu lečo

15. maijs, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Tomātu lečo recepte
Tomātu lečo recepte
Lečo ir vislabākā piedeva, ko likt pie kartupeļu un gaļas ēdieniem vai ēst kā salātus, piekožot klāt maizi. Šajā receptē uzzini, kā saglabāt tomātu ražu ziemai, pievienojot burkānus, sīpolus un papriku.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējums
5/5

Visu liek katlā un vāra 40 minūtes. Karstu pilda burkās, aizvāko un novieto pagrabā. 

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+