• Tomātu lečo

    15. maijs, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Tomātu lečo recepte
    Tomātu lečo recepte
    Lečo ir vislabākā piedeva, ko likt pie kartupeļu un gaļas ēdieniem vai ēst kā salātus, piekožot klāt maizi. Šajā receptē uzzini, kā saglabāt tomātu ražu ziemai, pievienojot burkānus, sīpolus un papriku.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    6 vērtējumi
    4.17/5

    Visu liek katlā un vāra 40 minūtes. Karstu pilda burkās, aizvāko un novieto pagrabā. 

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē