• Kreftīgie mārrutku gurķi

    Piedevas
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    11. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kreftīgie mārrutku gurķi
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Kreftīgie mārrutku gurķi
    Perfekti, kraukšķīgi, viegli pikanti mazsālītie gurķīši. Šos gurķīšus vari ēst jau pēc pāris stundām vai arī glabāt līdz pat Jāņu dienai!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    Šādi var gatavot arī gurķus ar ķiplokiem (mārrutku vietā), pievienojot sastāvdaļām arī glāzi vīnogu kauliņu eļļas, divas tējkarotes melno piparu, glāzi etiķa un krietni daudz sakapātu seleriju un pētersīļu zaļumu.

    Ja netīk tik stipras uzkodas, mārrutku un ķiploku vietā var likt saišķīti sakapātas ābolmētras vai piparmētras.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē