• Šobrīd

    weather img

    Rīga +4°C Daļēji apmācies, D vējš, 1.03 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Rupjmaizes kārtojums

    Latvijas virtuve
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    9. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rupjmaizes kārtojums
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Rupjmaizes kārtojums
    Deserts, ko vislabāk pagatavot un arī baudīt prot tikai latvieši.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti

    PADOMI
    Rīvmaizi var sagatavot mājās. 
    •Maizi sagrauzdē cepeškrāsnī, (150 °C grauzdē apmēram
    10–15 minūtes, šķēlītes izliekot vienā slānī), salauž to mazos gabaliņos. 
    •Gabaliņus saber blenderī un sasmalcina vēlamā smalkumā. 
    •Maizi (maizes doniņas u. c.), līdz tā sakrājas pietiekošā daudzumā rīvmaizei, var glabāt saldētavā, slēgtā traukā.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+