Rupjmaizes kārtojums

Latvijas virtuve
9. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Rupjmaizes kārtojums recepte
Rupjmaizes kārtojums recepte
Latviešu nacionālais deserts, ar ko cienāt ārzemju viesus un baudīt pašiem!
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti

PADOMI
Rīvmaizi var sagatavot mājās. 
•Maizi sagrauzdē cepeškrāsnī, (150 °C grauzdē apmēram
10–15 minūtes, šķēlītes izliekot vienā slānī), salauž to mazos gabaliņos. 
•Gabaliņus saber blenderī un sasmalcina vēlamā smalkumā. 
•Maizi (maizes doniņas u. c.), līdz tā sakrājas pietiekošā daudzumā rīvmaizei, var glabāt saldētavā, slēgtā traukā.

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+