Rupjmaizes kārtojums

Latvijas virtuve
9. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Rupjmaizes kārtojums recepte
Rupjmaizes kārtojums recepte
Latviešu nacionālais deserts, ar ko cienāt ārzemju viesus un baudīt pašiem!
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti

PADOMI
Rīvmaizi var sagatavot mājās. 
•Maizi sagrauzdē cepeškrāsnī, (150 °C grauzdē apmēram
10–15 minūtes, šķēlītes izliekot vienā slānī), salauž to mazos gabaliņos. 
•Gabaliņus saber blenderī un sasmalcina vēlamā smalkumā. 
•Maizi (maizes doniņas u. c.), līdz tā sakrājas pietiekošā daudzumā rīvmaizei, var glabāt saldētavā, slēgtā traukā.

 

 

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+