Pufīgais buberts ar dzērveņu mērci. Gluži kā pie vecmāmiņas

Latvijas virtuve
18. novembris, 2019
1 komentārs

Drukāt

Saglabāt

Pufīgais buberts ar dzērveņu mērci recepte
Pufīgais buberts ar dzērveņu mērci recepte
Lielisks un gaisīgs buberts, kas palīdzēs atgriezties bērnībā.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
32 vērtējumi
5/5

Pasniedz ar dzērveņu mērci, kuru gatavo šādi:

  1. Uzvāra un pasautē dzērvenes ar cukuru.
  2. Kad ogas savārījušās, nokāš un pievieno ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti.
  3. Uzvāra līdz burbulim, tad ņem nost no uguns.
  4. Arī mērci vislabāk atdzesēt un kopā ar bubertu pasniegt nākamajā dienā.

1 komentārs

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+