• Pufīgais buberts ar dzērveņu mērci

    Latvijas virtuve
    Daina Lapiņa
    15. novembris, 2023
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Klasiska recepte, kurai jābūt katras saimnieces krājumā. Lielisks, gaisīgs buberts, garšos kā lieliem, tā maziem!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    37 vērtējumi
    5/5

    Pasniedz ar dzērveņu mērci, kuru gatavo šādi:

    1. Uzvāra un pasautē dzērvenes ar cukuru.
    2. Kad ogas savārījušās, nokāš un pievieno ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti.
    3. Uzvāra līdz burbulim, tad ņem nost no uguns.
    4. Arī mērci vislabāk atdzesēt un kopā ar bubertu pasniegt nākamajā dienā.

    Vēl idejas svētkiem:

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē