Pufīgais buberts ar dzērveņu mērci. Gluži kā pie vecmāmiņas

Latvijas virtuve
18. novembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Pufīgais buberts ar dzērveņu mērci recepte
Lielisks un gaisīgs buberts, kas palīdzēs atgriezties bērnībā.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
18 vērtējumi
5/5

Pasniedz ar dzērveņu mērci, kuru gatavo šādi:

  1. Uzvāra un pasautē dzērvenes ar cukuru.
  2. Kad ogas savārījušās, nokāš un pievieno ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti.
  3. Uzvāra līdz burbulim, tad ņem nost no uguns.
  4. Arī mērci vislabāk atdzesēt un kopā ar bubertu pasniegt nākamajā dienā.

Novērtē rakstu

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs