Pufīgais buberts ar dzērveņu mērci. Gluži kā pie vecmāmiņas

Latvijas virtuve
18. novembris, 2019
1 komentārs

Drukāt

Saglabāt

Pufīgais buberts ar dzērveņu mērci recepte
Pufīgais buberts ar dzērveņu mērci recepte
Lielisks un gaisīgs buberts, kas palīdzēs atgriezties bērnībā.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
35 vērtējumi
5/5

Pasniedz ar dzērveņu mērci, kuru gatavo šādi:

  1. Uzvāra un pasautē dzērvenes ar cukuru.
  2. Kad ogas savārījušās, nokāš un pievieno ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti.
  3. Uzvāra līdz burbulim, tad ņem nost no uguns.
  4. Arī mērci vislabāk atdzesēt un kopā ar bubertu pasniegt nākamajā dienā.

1 komentārs

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+