Krēms brulē FOTORECEPTE

Fotoreceptes
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
5. janvāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Krēms brulē
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Krēms brulē
Gards olu krēms ar dedzinātu karameles kārtiņu, kas ir pūļu vērts.
Sarežģītība
Augsta
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
1st 10m
Pagatavošana
4st 30m
Kopējais laiks
5st 40m
2 vērtējumi
5/5

Noderīgi!

  • Aromatizē krējumu jau iepriekšējā vakarā! Pagatavo un, neizņemot vaniļas pāksti, atstāj uz nakti, lai aromāts ievelkas.
  • Gatavojot brulē, svarīgi ielāgot, ka katrai cepeškrāsnij ir savs raksturs. Viena un tā pati temperatūra dažādās krāsnīs var dot dažādus rezultātus. Labāk izvēlēties zemāku temperatūru – piemēram, gatavot desertu divas stundas 100 grādu temperatūrā. Ieliekot krēmu augstā, piemēram, 180 grādu temperatūrā, ir risks pagatavot saldu omleti.
  •   Pirmajā reizē deserts prasa īpašu uzmanīšanu. Piefiksē, cik ilgi tavā cepeškrāsnī gatavojas brulē un kāda temperatūra ir ideālā. Nākamajā reizē jau viss būs zināms.
  • Deserta gatavību pārbaudi, to pakratot, ja tas ir kā receklis – tātad gatavs.
  • Ja nav gāzes degļa, tad rīkojies šādi. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 250 grādiem grila režīmā, pārber krēmu ar smalku cukuru (to var sasmalcināt piestā) un liec cepeškrāsnī uz dažām minūtēm.

Lasi citur

 

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+