• Krēms brulē FOTORECEPTE

    Fotoreceptes
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    5. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krēms brulē
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Krēms brulē
    Gards olu krēms ar dedzinātu karameles kārtiņu, kas ir pūļu vērts.
    Sarežģītība
    Augsta
    Personas
    6
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    1st 10m
    Pagatavošana
    4st 30m
    Kopējais laiks
    5st 40m
    5 vērtējumi
    5/5

    Noderīgi!

    • Aromatizē krējumu jau iepriekšējā vakarā! Pagatavo un, neizņemot vaniļas pāksti, atstāj uz nakti, lai aromāts ievelkas.
    • Gatavojot brulē, svarīgi ielāgot, ka katrai cepeškrāsnij ir savs raksturs. Viena un tā pati temperatūra dažādās krāsnīs var dot dažādus rezultātus. Labāk izvēlēties zemāku temperatūru – piemēram, gatavot desertu divas stundas 100 grādu temperatūrā. Ieliekot krēmu augstā, piemēram, 180 grādu temperatūrā, ir risks pagatavot saldu omleti.
    •   Pirmajā reizē deserts prasa īpašu uzmanīšanu. Piefiksē, cik ilgi tavā cepeškrāsnī gatavojas brulē un kāda temperatūra ir ideālā. Nākamajā reizē jau viss būs zināms.
    • Deserta gatavību pārbaudi, to pakratot, ja tas ir kā receklis – tātad gatavs.
    • Ja nav gāzes degļa, tad rīkojies šādi. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 250 grādiem grila režīmā, pārber krēmu ar smalku cukuru (to var sasmalcināt piestā) un liec cepeškrāsnī uz dažām minūtēm.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē