• Biezpiena krēms ar putukrējumu tortēm un kūkām

    Tortes
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    29. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Biezpiena krēms ar putukrējumu tortēm  un kūkām.
    Foto: Ieva Andersone
    Biezpiena krēms ar putukrējumu tortēm un kūkām.
    Šo krēmu vislabāk pazīstam, iepildītu kūciņu Vecrīga kuplajos vēderos, taču tas labi der arī tortēm un rolbiskvītiem. Ideāli saskan ar svaigām vai blendētām ogām.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    15m
    1 vērtējums
    5/5

    Ideja vienkāršai biezpiena kūkai: kārtām klāj biskvītu, biezpiena krēmu, blendētas ogas, atkal biskvīta kārtu, biezpiena krēmu un pa virsu svaigas ogas.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē