Klasiskā Pavlovas kūka — fotorecepte soli pa solim

Kūkas
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
27. augusts, 2019
2 komentāri

Drukāt

Saglabāt

Pavlovas kūka
Pavlovas kūka
Pavlovas kūkai ir daudz variāciju, šī ir gatavota jūlijā un tiek greznota ar ogām. Piemēram, Ziemassvētku laikā Pavlovu var greznot un pasniegt tikai ar granātābolu sēkliņām.
Sarežģītība
Augsta
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
25m
Pagatavošana
1st 30m
Kopējais laiks
1st 55m
2 vērtējumi
5/5

2 komentāri

Chrikse
Daudz vieglāk ir gatavot, izmantojot pūdercukuru parastā cukura vietā. Lai nodrošinātu, ka bezē vidus ir patīkami mīksts un mazliet staipīgs, visas sastāvdaļas (arī etiķi un kukurūzas miltus) vajag pievienot, ne uz mirkli nepārtraucot olbaltuma kulšanu.

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+