• Ar jāņogu lapām pildīts grilēts zandarts

    Zivju ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    15. maijs, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No žurnāla IEVAS Receptes arhīva
    Droši var teikt, ka šo vēl nebūsi mēģinājis, bet jāņogu lapas mums ir pieejamas lielā daudzumā, un būtu grēks tās neizmantot virtuvē. Piemēram, kūpinot/cepot svaigu zandartu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Pagatavošana
    30m

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē