Biezpiena deserts ar zemenēm, medu un baziliku

Karalisks deserts tikai desmit minūtēs! Lielisks pagatavošanas veids, kā interesanti pasniegt medus kūku.
Deserts
17. maijs

Saglabāt

Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
5m
Pagatavošana
5m
Kopējais laiks
10m

Biezpienu ar jogurtu un medu sablendē viendabīgu un krēmīgu, iemaisa vaniļas ekstraktu (var aizstāt ar vaniļas cukuru) un šķipsniņu sāls. Medus kūku sagriež nelielos gabalos, sadala četrās platās glāzēs. Katrā glāzē virs medus kūkas liek pa šķēlēs sagrieztai zemenei, tās pārklāj ar biezpiena un jogurta masu. Virsū liek bazilika lapu pušķi, tā vidū – zemenes pusīti.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs