• Neparastām brokastīm. Japāņu olu sviestmaize

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    13. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Japāņu olu sviestmaize
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Japāņu olu sviestmaize
    Izcilas, gaisīgas Japānā ļoti populāras maizītes vieglām brokastīm vai līdzņemšanai pārgājienā. Klasiska japāņu uzkoda, ko dievināja pats slavenais šefpavārs Entonijs Burdēns!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    15m
    • Olu dzeltenumus atdala no baltumiem.
    • Baltumus sakapā.
    • Dzeltenumus saspaida un sajauc kopā ar majonēzi, pienu, etiķi, sīrupu un sāli.
    • Iemaisa kapātos baltumus.
    • Maizes šķēlām nogriež garoziņu, apziež ar sviestu.
    • Izveido sendvičus ar olu pildījumu. Gareniski pārgriež un bauda! 

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē