• Šobrīd

    weather img

    Rīga +28°C

    Vidusjūras diēta kapsulās
    Cardioace logo

    Mencu aknu salātu smēriņš

    Jūras veltes
    Ilze Klapere
    Ilze Klapere
    13. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mencu aknu smēriņš
    Foto: Ieva Andersone
    Mencu aknu smēriņš
    Divos vārdos – kreftīgs paēdiens! Aromātisks, krēmīgs, un izcili labs uz rupjmaizes šķēles. Neaizmirstam arī, ka mencu aknas ir izcils omega 3 taukskābju, provitamīna A un D vitamīna avots!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    • Cieti vārītas olas noloba un sarīvē uz rupjās vai smalkās rīves (gaumes jautājums!).
    • Sīpolu ļoti smalki sagriež.
    • Mencu aknas liek salātu bļodā (iepriekš notecina lieko eļļu), saspaida ar dakšiņu, pievieno sarīvētās olas un sakapāto sīpolu.
    • Pieliek krējumu un sinepes – šī savienība noteikti būs uz pusi liesāka par majonēzi, turklāt paturam prātā, ka salātos mums jau ir treknās mencu aknas!
    • Visu rūpīgi samaisa, pieber sāli un piparus pēc garšas.

     

     

     

     

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+