• Maskarpones krēma un rudzu maizes deserts. Viegla, eleganta recepte no šefpavāra Valtera Zirdziņa Latvijas svētkos!

    Deserti
    Ilze Klapere
    17. novembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Maigs un vēss, ar glāsmainu krēma struktūru, kas sastopas ar rudzu maizes mazliet uzstājīgāko raksturu un viegli reibušo brūkleņu noti… Perfekts deserts novembra svētku svinībām!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    45m
    4 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē