Ķirštomātiņi želejā

Marinējumi
IEVAS Receptes
22. jūlijs

Drukāt

Saglabāt

Foto: No žurnāla IEVAS Receptes arhīva
Pirms aizvākošanas katrā burciņā jāierunā labi vārdi. Tas ir īstās garšas noslēpums!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
5 vērtējumi
5/5


Ņem vērā!
Izvēlies dažādu krāsu tomātus: sarkanus, dzeltenus, tumšsarkanus! Tad galarezultāts būs vēl skaistāks.

 

PADOMI

  • Obligāti jāsterilizē burkas! Tās var izkarsēt cepeškrāsnī, bet to var darīt arī ar karstu ūdeni.
  • Pirms sākt kārtot tomātiņus un sīpolus, burkas jāatdzesē.
  • Marinādei var pievienot arī nedaudz mazāk cukura, nekā norādīts receptē.
  • Citiem tīk stiprāki, citiem maigāki tomāti želejā, tāpēc arī ar etiķa daudzumu var mazliet variēt – tas jānosaka pēc garšas.

 

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs