Kā sagatavot torti dekorēšanai

Kā pareizi?
7. decembris, 2017
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Kā sagatavot torti dekorēšanai
Kā sagatavot torti dekorēšanai
Pats galvenais – krēmu pa kārtām izsmērēt gludi un vienmērīgi, lai torte būtu taisna.
  1. Sagatavoto pirmo biskvīta kārtu liek ar apakšu uz augšu, lai kūka nepielīp pie pamatnes. Pārējās – otrādi.
  2. Ja kāda biskvīta plāksne salūst, to liek kūkai pa vidu un sastiķē ar krēmu. 
  3. Ievārījumu ziež kādā no vidējām kārtām.
  4. Pats galvenais – krēmu pa kārtām izsmērēt gludi un vienmērīgi, lai torte būtu taisna.
  5. Kad kārtas saziestas, torti uz pāris stundām ieliek ledusskapī, lai krēms atdzistu. Tikai pēc tam krēmu klāj uz tortes augšpuses un malām.
  6. Paliktņa malu piepaceļ un, griežot to lēnām uz riņķi, līdzina krēmu, sākot no maliņām.

 

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+