• Kā sagatavot torti dekorēšanai

    Kā pareizi?
    7. decembris, 2017
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kā sagatavot torti dekorēšanai
    Kā sagatavot torti dekorēšanai
    Pats galvenais – krēmu pa kārtām izsmērēt gludi un vienmērīgi, lai torte būtu taisna.
    1. Sagatavoto pirmo biskvīta kārtu liek ar apakšu uz augšu, lai kūka nepielīp pie pamatnes. Pārējās – otrādi.
    2. Ja kāda biskvīta plāksne salūst, to liek kūkai pa vidu un sastiķē ar krēmu. 
    3. Ievārījumu ziež kādā no vidējām kārtām.
    4. Pats galvenais – krēmu pa kārtām izsmērēt gludi un vienmērīgi, lai torte būtu taisna.
    5. Kad kārtas saziestas, torti uz pāris stundām ieliek ledusskapī, lai krēms atdzistu. Tikai pēc tam krēmu klāj uz tortes augšpuses un malām.
    6. Paliktņa malu piepaceļ un, griežot to lēnām uz riņķi, līdzina krēmu, sākot no maliņām.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē