• FOTORECEPTE: Kā izvēlēties un pagatavot Mārtiņdienas zosi

    Zelta padomi
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mārtiņdienas zoss ar griķiem un āboliem ulmaņlaiku gaumē recepte
    Foto: Uldis Muzikants
    Mārtiņdienas zoss ar griķiem un āboliem ulmaņlaiku gaumē recepte
    Mārtiņi latviešu zemniekiem savulaik iezīmēja rudens darbu beigas, tāpēc šai dienai piestāv brangāks mielasts. Senāk tas bija gaiļa cepetis, bet jaunākos, labākos laikos – trekna, smaržīga un brūni nocepta zoss. Šķir un 5 soļos uzzini, kā izvēlēties, sagatavot, pildīt un izcept zosi svētku galdam.
    Nākamais: Kā nopirkt labu zosi?

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē