Kā atkaulot vistu

5. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Kā atkaulot vistu
Kā atkaulot vistu
Tīrai, nosusinātai vistai ar virtuves šķērēm vai asu nazi pārgriež muguru visā garumā.

 

Tīrai, nosusinātai vistai ar virtuves šķērēm vai asu nazi pārgriež muguru visā garumā.

 

Tīrai, nosusinātai vistai ar virtuves šķērēm vai asu nazi pārgriež muguru visā garumā.


Ar nazi, griežot cieši gar kaulu un cenšoties nesavainot vistas ādu, izgriež ribiņas un krūškaulu.

 

Ar nazi, griežot cieši gar kaulu un cenšoties nesavainot vistas ādu, izgriež ribiņas un krūškaulu.

 

Ar nazi atdalot no tiem gaļu, izgriež lielo šķiņķu kaulus, pārgriežot locītavu saites. 

 

Ar nazi atdalot no tiem gaļu, izgriež lielo šķiņķu kaulus, pārgriežot locītavu saites. 

 

Tāpat izgriež stilbu kaulus, atstājot vienīgi galu skrimšļus.

Izgriež lielākos spārnu kaulus, locītavās pārgriežot saites. Tos var arī atstāt neizgrieztus.

 

Tāpat izgriež stilbu kaulus, atstājot vienīgi galu skrimšļus. Izgriež lielākos spārnu kaulus, locītavās pārgriežot saites. Tos var arī atstāt neizgrieztus. 

 

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+