• Šobrīd

    weather img

    Rīga +8°C

    Imunitāte ir tik svarīga

    Kā atkaulot vistu

    Kā pareizi?
    5. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kā atkaulot vistu
    Kā atkaulot vistu
    Tīrai, nosusinātai vistai ar virtuves šķērēm vai asu nazi pārgriež muguru visā garumā.

     

    Tīrai, nosusinātai vistai ar virtuves šķērēm vai asu nazi pārgriež muguru visā garumā.

     

    Tīrai, nosusinātai vistai ar virtuves šķērēm vai asu nazi pārgriež muguru visā garumā.


    Ar nazi, griežot cieši gar kaulu un cenšoties nesavainot vistas ādu, izgriež ribiņas un krūškaulu.

     

    Ar nazi, griežot cieši gar kaulu un cenšoties nesavainot vistas ādu, izgriež ribiņas un krūškaulu.

     

    Ar nazi atdalot no tiem gaļu, izgriež lielo šķiņķu kaulus, pārgriežot locītavu saites. 

     

    Ar nazi atdalot no tiem gaļu, izgriež lielo šķiņķu kaulus, pārgriežot locītavu saites. 

     

    Tāpat izgriež stilbu kaulus, atstājot vienīgi galu skrimšļus.

    Izgriež lielākos spārnu kaulus, locītavās pārgriežot saites. Tos var arī atstāt neizgrieztus.

     

    Tāpat izgriež stilbu kaulus, atstājot vienīgi galu skrimšļus. Izgriež lielākos spārnu kaulus, locītavās pārgriežot saites. Tos var arī atstāt neizgrieztus. 

     

     

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+