Filējam veselu lasi kā profesionāli pavāri! Pamācība soli pa solim

Kā pareizi?
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
5. jūnijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Pirkt veselu vai puslasi noteikti ir izdevīgāk nekā jau gatavas filejas. Un no pāri palikušajām zivs daļām sanāks fantastiska laša zupa!

1. Iztīrītam svaigam lasim nogriež galvu un asti.

2. Plakaniski griežot gar vidus asaku, nogriež filejas gabalu.2. Plakaniski griežot gar vidus asaku, nogriež filejas gabalu.

3. Tāpat plakaniski izgriež asaku no otra filejas gabala.

3. Tāpat plakaniski izgriež asaku no otra filejas gabala.

4. Filejai nogriež vēdera malas un muguras spuras. Tā kopā ar galvu un asti noderēs, lai izvārītu garšīgu zivju zupu.

4. Filejai nogriež vēdera malas un muguras spuras. Tā kopā ar galvu un asti noderēs, lai izvārītu garšīgu zivju zupu.

5. No filejas ar pirkstiem, pinceti vai dārzeņu mizojamo nazīti uzmanīgi izlasa visas asakas.

5. No filejas ar pirkstiem, pinceti vai dārzeņu mizojamo nazīti uzmanīgi izlasa visas asakas.

 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+