Filējam veselu lasi gluži kā profesionāli pavāri! Pamācība soli pa solim

Pirkt veselu vai puslasi noteikti ir izdevīgāk nekā jau gatavas filejas. Un no pāri palikušajām zivs daļām sanāks fantastiska laša zupa!
Virtuves gudrības
24. janvāris

Saglabāt

Kā filēt lasi/kā iegūt laša fileju/kā sadalīt lasi

1. Iztīrītam svaigam lasim nogriež galvu un asti.

 

2. Plakaniski griežot gar vidus asaku, nogriež filejas gabalu.

 

2. Plakaniski griežot gar vidus asaku, nogriež filejas gabalu.

 

 

3. Tāpat plakaniski izgriež asaku no otra filejas gabala.

 

3. Tāpat plakaniski izgriež asaku no otra filejas gabala.

 

4. Filejai nogriež vēdera malas un muguras spuras. Tā kopā ar galvu un asti noderēs, lai izvārītu garšīgu zivju zupu.

 

4. Filejai nogriež vēdera malas un muguras spuras. Tā kopā ar galvu un asti noderēs, lai izvārītu garšīgu zivju zupu.

 

5. No filejas ar pirkstiem, pinceti vai dārzeņu mizojamo nazīti uzmanīgi izlasa visas asakas.

 

5. No filejas ar pirkstiem, pinceti vai dārzeņu mizojamo nazīti uzmanīgi izlasa visas asakas.

 

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs