• 3 vienkāršas gudrības, lai pīrāgi cepoties nepārplīstu

    Kā pareizi?
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    23. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Izdevniecības arhīva foto
    Lai pīrāgi izdotos ne tikai garšīgi, bet arī glīti! Jo cilvēks tak vispirms ēd ar acīm, vai ne?
    1. Svarīgi ir cieši aizspiest mīklas maliņu un likt pīrāgus uz pannas tā, lai aizspiestā mala atrastos pīrāga apakšā, nevis sānu malā.
    2. Jārauga, lai aizspiežamās malas nebūtu aplipušas ar miltiem, citādi tās neturēsies kopā.
    3. Ja tomēr mīklas maliņa ir nosmērēta ar miltiem, var samitrināt pirkstus ūdenī un tad viegli novilkt pār miltaino maliņu. Milti pielips pirkstiem, un mīkla atkal būs viegli salipināma.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē