• Šobrīd

    weather img

    Rīga +9°C Daļēji saulains, Z vējš, 9.26 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Hotdogi un burgeri garšos neaizmirstami! Sviestmaižu gurķi

    Marinējumi
    Daina Lapiņa
    12. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sviestmaižu gurķi
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Sviestmaižu gurķi
    Recepte, kas noderēs gan tagad, vasaras grila ballītēs, gan arī ziemas krājumiem. Izcili atsvaidzinās jebkuru gaļas ēdienu!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    1 vērtējums
    5/5
    • Gurķus sagriež ripiņās, sīpolus – plānās šķēlītēs.
    • Liek caurdurī virs bļodas, sajauc ar sāli, uz pāris stundām atstāj.
    • Tad nospiež, izklāj starp papīra dvieļiem, atstāj nosusēt līdz nākamajai dienai.
    • Visas marinādes sastāvdaļas sajauc, katliņā karsējot uzvāra, pārlej sterilās burkās ieliktiem gurķiem, aizvāko.
    • Atdzesētus liek ledusskapī.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+