Vasaras ogu mafini

Kēksiņi
IEVAS Receptes
21. jūlijs

Drukāt

Saglabāt

Foto: No žurnāla IEVAS Receptes arhīva
Katrā mājā jābūt pa kādai izcilai melleņu mafinu receptei.
Sarežģītība
Zema
Personas
20
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
50m

Masa paredzēta 20 mafiniem.


1.    Sparīgi sakuļ sviestu un cukuru, līdz masa ir pavisam mīksta un gaisīga.
2.    Iejauc olas. Ja kulšanai izmanto mikseri, sviestu ar cukuru jauc lielā ātrumā, bet, kad pievienotas olas, pāriet uz vidēju.
3.    Iegūtajai masai pievieno miltus, vanilīncukuru, cepamo pulveri un pienu. Lēnām maisa, līdz mīkla kļūst viendabīga.   
4.    Uzmanīgi iejauc ogas.
5.    Līdz ¾ iepilda papīra trauciņos, kas ievietoti silikona veidnē.
6.    Liek cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 200 grādu temperatūrai, un cep 20 minūtes.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs