Ļuļa kebabs – grilēta malta jēra gaļa

Kaukāza virtuve
16. oktobris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Ļuļa kebabs - grilēta malta jēra gaļa
Ļuļa kebabs, šķiet, ir pie mums populārākais azerbaidžāņu ēdiens. Tā pagatavošanas variāciju ir neskaitāmi daudz, bieži tiek ņemtas talkā dažnedažādas garšvielas: paprika, kumins, piparmētras, pupumētra un citas
Sarežģītība
Vidēja
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
40m

 

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs