Ļuļa kebabs — grilēta malta jēra gaļa

Kaukāza virtuve
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
29. jūlijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Ļuļa kebabs - grilēta malta jēra gaļa
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Ļuļa kebabs - grilēta malta jēra gaļa
Ļuļa kebabs, šķiet, ir pie mums populārākais azerbaidžāņu ēdiens. Tā pagatavošanas variāciju ir neskaitāmi daudz, bieži tiek ņemtas talkā dažnedažādas garšvielas: paprika, kumins, piparmētras, pupumētra un citas.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
40m
2 vērtējumi
5/5

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+