Latviskā gaspačo ar āboliem un piparmētrām

Aukstās zupas
IEVAS Receptes
28. jūlijs

Drukāt

Saglabāt

Gaspačo ar āboliem un piparmētrām receptes
Spāņu gaspačo zupu var arī latviskot, pieliekot klāt ābolus, dilles vai piparmētras.
Sarežģītība
Zema
Personas
6-8
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
1st
Pagatavošana
3st
Kopējais laiks
4st

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs