Latviskā gaspačo ar āboliem un piparmētrām

Fotoreceptes
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
28. jūlijs, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Gaspačo ar āboliem un piparmētrām receptes
Gaspačo ar āboliem un piparmētrām receptes
Spāņu gaspačo zupu var arī latviskot, pieliekot klāt ābolus, dilles vai piparmētras.
Sarežģītība
Zema
Personas
6-8
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
1st
Pagatavošana
3st
Kopējais laiks
4st
1 vērtējums
5/5

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+