Cepti rīsi ar garnelēm un ananasu — fotorecepte soli pa solim

Fotoreceptes
Dagnija Zīverte
Dagnija Zīverte
26. septembris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Šīs recepte ir no rubrikas Tiekamies pie viena galda, ko mums iesaka Latvijā dzīvojošā Ķīnas māksliniece Mērija Žanga un viņas meita Džordžija. Tā kā gan Mērija, gan viņas meita Džordžija ikdienā ir ļoti aizņemtas, viņas mājās gatavo reti. Šoreiz Mērija mūs cienāja ar vienkāršu, bet Ķīnā populāru ļoti garšīgu ēdienu – ceptajiem rīsiem ar olu. Šis ir viens no pirmajiem ēdieniem, ko katrs ķīnietis iemācās patstāvīgi gatavot.
Sarežģītība
Zema
Personas
2-4
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
1st
1 vērtējums
5/5

Šī recepte – rīsi ar olu, garnelēm un ananasu – ir no Mērijai īpašās Juņnanas provinces. No šā apgabala valsts dienvidos nācis gan Mērijas tēvs, gan arī vīrs. Tā ir silta, priecīga un saulaina province, turienes dārzi zied īpaši koši, viss ir skaists un krāšņs. Tā kā Juņnana robežojas ar Birmu, Laosu un Vjetnamu, tās kultūrā un arī kulinārijā ir daudz Dienvidaustrumāzijas ietekmju.

 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+