• Vieglām brīvdienu vakariņām. Forele citrusos

    Pamatēdieni
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    11. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Forele citrusos
    Foto: Ieva Andersone
    Forele citrusos
    Forele nav diez ko cimperlīga zivs – gatavojama vienkārši un ātri, galvenais tikai nepārcept. Šādi pagatavota, tā arī dienišķas vakariņas pārvērtīs mazos svētkos. Baudiet kopā ar viegliem salātiem un glāzi vīna!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    25m
    • Krāsni sakarsē līdz 190 grādiem.
    • Mērces sastāvdaļas sakuļ blenderī.
    • Pakčoju un cukīni sajauc ar pāris karotēm olīveļļas, sāli un pipariem.
    • Cepamplāti izklāj ar cepampapīru. Viducī liek foreli, malās izkārto pakčoju un cukīni. Foreli apslaka ar mērci, pāri klāj augļu šķēles. 
    • Šauj krāsnī un cep 10 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar lociņiem un dillēm.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē