Forele citrusos

Zivis
Dagnija Zīverte
Dagnija Zīverte
18. marts
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Forele citrusos
Foto: Ieva Andersone
Forele citrusos
Forele nav diez ko cimperlīga zivs – gatavojama vienkārši un ātri, galvenais tikai nepārcept. Šādi pagatavota, tā arī dienišķas vakariņas pārvērtīs mazos svētkos. Baudiet kopā ar viegliem salātiem un glāzi vīna!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
25m
  • Krāsni sakarsē līdz 190 grādiem.
  • Mērces sastāvdaļas sakuļ blenderī.
  • Pakčoju un cukīni sajauc ar pāris karotēm olīveļļas, sāli un pipariem.
  • Cepamplāti izklāj ar cepampapīru. Viducī liek foreli, malās izkārto pakčoju un cukīni. Foreli apslaka ar mērci, pāri klāj augļu šķēles. 
  • Šauj krāsnī un cep 10 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar lociņiem un dillēm.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+