• Veģetārā restorāna īpašnieks Imants Dzelme: Esam resnākā valsts Eiropā

    Ēd un lasi
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Foto no raidījuma
    Šo sestdien kanāla 360TV šova 8 naži un gardēdis dalībnieki dosies uz veģetāro kafejnīcu Gardā Pupa, kādā no Rīgas skolām, kur saimnieks Imants Dzelme ne vien cels galdā vegānus un veģetārus ēdienus, bet arī būs sagatavojis lekciju, kurā nāks klajā ar pārsteidzošiem faktiem.

    Izrādās, Latvija ir otra resnākā valsts Eiropā, kur 60% iedzīvotāju ir liekais svars un tam pie vainas esot ogļhidrātu uzņemšanu pārlieku lielos apjomos. Tiesa, naži, jeb restorānu īpašnieki, izglītojošo lekciju uztvers ar humora – “tā ir kaut kāda Lietuvas statistika,” pasmiesies Endijs Bērziņš, bet Andris Rūmītis bildīs, ka lekcija esot bijusi nedaudz par skarbu.

    Ēdienkartē Imants Dzelme kolēģiem būs sarūpējis gan vegāno rasolu, gan vegānu gaļa, bet desertā tiks pasniegta saimnieka sievas cepta burkānkūka. Tai pat laikā uz otru Gardās pupas kafejnīcu dosies populārā interneta personība Pipars. Viņš ir Latvijā un, iespējams, arī Baltijā jaunākais ēdiena vlogeris, kurš regulāri priecē tūkstošiem fanu ar aizraujošiem video, piemēram, par to, kura degvielas uzpildes stacija piedāvā gardākos hotdogus. Bet tagad Piparu sagaida vēl nebijis izaicinājums – raidījumā 8 naži un gardēdis viņam būs jānovērtē to, cik gardi ēdieni baudāmi veģetārajā kafejnīcā Gardā pupa.

    Nepalaid garām – aizraujošas restorānu cīņas šovā 8 naži un gardēdis Piedzīvojumu sestdienā  29. februārī, plkst. 20:30, kanālā 360TV un lietotnē Shortcut

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē