Tiekamies pie viena galda – ceturtā sērija. Šoreiz viesojamies pie austrālietes Kates

Šoreiz mēs viesojāmies pie Kates jeb Catherine Weenink, kura dzīvo Inčukalnā, bet viņas dzimtene ir Austrālija! Viņa mums pagatavoja gardu krēmzupu un parādīja lielisku brokastu ēdiena recepti, kas lieti noderēs darba dienu rītiem.
Tiekamies pie viena galda
Iveta Troalika
21. novembris, 2018

Saglabāt

Foto: Foto - Matīss Markovskis
Catherine Weenink

Šīs nedēļas žurnālā IEVA turpinām rakstu sēriju Tiekamies pie viena galda!, kuru publicēsim līdz decembrim un kuras ietvaros es dodos pie Latvijā dzīvojošiem ārzemniekiem, kas no sirds iedzīvojušies mūsu zemē. Un kur gan sarunas vislabāk vedas? Virtuvē, protams! Kopā gatavojot un baudot gardus ēdienus!
Šoreiz mēs viesojāmies pie Kates jeb Catherine Weenink, kura dzīvo Inčukalnā, bet viņas dzimtene ir Austrālija! Kate ir pārcēlusies uz Latviju kopā ar savu vīru Māri un bērniem.

Viņa mums uzticēja savu stāstu, kā nokļuvusi līdz Latvijai. Pirms tam Kate ir dzīvojusi vairākās valstīs – Latvija viņai ir astotā.

Bet šeit viņi ir uz palikšanu. To apliecina arī Kates nopietnā attieksme pret latviešu valodu, kuru viņa jau pārvalda patiešām labā līmenī.

Zupa ir lieliska – ļoti viegli pagatavojama, tiešām garda un sātīga.

Savukārt aplietās auzu pārslas pēc Kates receptes ir kļuvušas par manu ik rīta rituālu. Gardas, veselīgas, turklāt tik patīkami, ka no rīta nav jādomā, ko gatavot, jo brokastis jau ir gatavas.

Vairāk par Kates dzīvesstāstu lasi šīs nedēļas IEVĀ. Savukārt ēdinu receptes, atradīsi gan IEVĀ, gan tepat pie mums.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs