• Ideālā siera kaste

    Virtuves blogi
    Sandija Šēnberga
    16. augusts, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    siera plate
    Foto: santa_receptes_import
    siera plate
    No veikala atnestu sieru vēlams uzreiz iztīt no plēves, bet tad nepieciešams siera uzglabāšanas trauks. Pieklājīgu siera trauku, kurā glabāt sieru ledusskapī, meklēju jau ilgi.

    No veikala atnestu sieru vēlams uzreiz iztīt no plēves, bet tad nepieciešams siera uzglabāšanas trauks. Ja ne gluži ideālu, bet vismaz pieklājīgu siera trauku (kurā glabāt sieru ledusskapī) meklēju jau ilgi. Plastmasu īsti negribējās pirkt (cik daudz nav dzirdēts par tās ne īpaši labo sastāvu), dēlīši ar stikla kupoliem aizņēma daudz vietas un parasti piesvīda, uzkrājot mitrumu (tas gan attiecas arī uz plastmasas traukiem). Beidzot es pie tāda tiku.

    Gatavojot žurnāla Pērle augusta numuram materiālu Tava ideālā siera plate, noskaidroju, ka nevienas sevi cienošas francūzietes virtuve neiztiek bez lielāka vai mazāka siera trauka Chees Smart.

    saglabāt sieru svaigu

    Tā vākā iestrādāts īpašs filtrs, kas absorbē kondensātu un saglabā siera aromātu trauka iekšpusē. Tagad arī man ir mazākā izmēra Chees Smart trauks. Melotu, ja teiktu, ka kondensāts neuzkrājas vispār, bet – salīdzinoši maz. Siera trauku meklējiet Tupperware.com – 23,50 eiro (mazais) 28,50 eiro (lielais).

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē