• Ar labo ir jādalās

    Virtuves blogi
    Iveta Troalika
    Iveta Troalika
    1. decembris, 2017
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    torte
    torte
    Ar ēdienu tāpat kā ar prieku dalīties ir dabiski. Protams, reizēm visgardākā konfekte ir tā, kas apēsta slepeni. Bet ikviens gatavotājs taču zina, ka vienalga vai tas būtu kēkss vai cepetis, visgaršīgākais tas šķiet, kad tiek sadalīts gabaliņos un baudīts kopā ar ģimeni, draugiem vai domubiedriem.

    Ar ēdienu, tāpat kā ar prieku, dalīties ir dabiski. Protams, reizēm visgardākā konfekte ir tā, kas apēsta slepeni. Bet ikviens gatavotājs taču zina, ka vienalga, vai tas būtu kēkss vai cepetis, visgaršīgākais tas šķiet, kad tiek sadalīts gabaliņos un baudīts kopā ar ģimeni, draugiem vai domubiedriem.
    Šī cilvēcīgā vēlme dalīties tad arī ir iemesls, kādēļ radījām portālu IEVAS receptes. Pa šiem divdesmit pieciem gadiem, kopš pastāv izdevniecība Santa, mums ir sakrājušies tūkstošiem kvalitatīvu recepšu, kuras tagad pilnīgi bez maksas piedāvājam visiem kaislīgajiem ēstgatavotājiem. Arī tev!Tā kā ikvienu recepti mēs paši esam pagatavojuši, paši nofotografējuši, paši nogaršojuši un, ja atzinuši par labu, publicējuši vispirms kādā no izdevniecības žurnāliem un tagad te, portālā IEVAS receptes, mēs garantējam, ka tā izdosies.
    IEVAS receptēs strādā daudzi gardēži, bet par kārtību, lai galdauts gluds, trauki tīri un ēdiens tiktu pasniegts silts, atbildu es – portāla galvenā redaktore Iveta Troalika. Ja vēlies man atrakstīt, lūk, mana e-pasta adrese: [email protected]!
    Iedvesmojies un gatavo kopā ar mums!

    Iveta

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē