• Apgāztā ananasu kūka

    Deserti
    Daina Lapiņa
    8. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Apgāztā ananasu kūka
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Apgāztā ananasu kūka
    It kā vienkāršs kēks, taču ar burvīgu odziņu – tas ir piesūcināts ar brendiju un ananasu sīrupu! Ļoti maigs, aromātisks un sulīgs!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    1st
    Kopējais laiks
    1st 30m

    1. Sagatavo 2 litru tilpuma kēksa formu ar caurumu vidū, iesmērē to ar taukvielu.

    2. Gatavo mīklu. 200 gramus sviesta sakuļ ar cukuru, iemaisa 1 olu, labi sakuļ.

    3. Piesijā daļu miltu, labi iemaisa. Ja nav pašbriestošo miltu, var lietot parastos kviešu miltus un pievienot pustējkaroti cepamā pulvera.

    4. Iemaisa pārējās 2 olas, labi sakuļ un pievieno atlikušos miltus un sāli.

    5. 6 ananasu šķēles sakapā vai rupji sablendē, pievieno sīrupu no kārbas, lai nosverot būtu 250 grami.

    6. Sakapātos ananasus ar sīrupu pievieno un kopā ar pienu iemaisa mīklā. Tai ir jābūt vidēji biezai.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē