Ābolu zefīrs

Izlasot recepti, var šķist, ka gatavošana ir sarežģīta, taču tā nebūt nav. No viena olas baltuma iznāk diezgan daudz zefīru. Zefīru var pasniegt kā našķi, bet var arī likt uz biskvīta, gatavojot tortes. Ļoti maigs, gaisīgs, ar burvīgu ābolu garšu.
Saldai dzīvei
22. marts

Saglabāt

Ābolu zefīrs
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Lēti
2 vērtējumi
5/5

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs