Biezā tako zupa

Zupas
Daina Lapiņa
24. marts
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Biezā tako zupa
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Biezā tako zupa
Ideāla zupa darbdienas vakariņām – sātīga, ātri pagatavojama, turklāt vismaz lielākā daļa produktu jau noteikti ir tavā pieliekamajā.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
30m
  • Katlā ar biezu dibenu sakarsētā eļļā nelielā karstumā apmaisot cep sasmalcināta sīpola gabaliņus mīkstus.
  • Pievieno malto gaļu, sadrupinot to, un apmaisot cep, līdz tā vairs nav sarkanīgā krāsā, bet pelēki brūna.
  • Liek klāt noskalotas pupiņas, konservēto kukurūzu un tomātus ar visu sulu, pielej 2 glāzes ūdens.
  • Pievieno arī tako garšvielas, uzvāra un 5 minūtes vēl pavāra.
  • Pēc garšas iemaisa sāli un piparus.
  • Ja zupa šķiet pārāk bieza, tai var pievienot vēl nedaudz uzvārīta ūdens.
  • Pasniedzot zupai pārkaisa sagrieztus sīpollociņus, pēc patikas zupai var pievienot skābo krējumu.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+